Arsebanging Everyday

Για πολλούς από εμάς το arsebanging δεν περιορίζεται στην τελευταία ημέρα της εβδομάδας, αλλά είναι τρόπος ζωής στο χώρο εργασίας. Δυστυχώς όμως στο χώρο εργασίας δεν είμαστε μόνοι. Άλλοι από εμάς έχουν να κάνουν με supervisor-κέρβερο, άλλοι με περίεργο αφεντικό και άλλοι με σπιούνους συναδέλφους που κοιτάζουν αδιάκριτα την οθόνη μας προσπαθώντας να καταλάβουν τι σκ@τ@ κάνουμε 8 ώρες μπροστά στον υπολογιστή χωρίς να βγάζουμε καθόλου δουλειά.

Από την άλλη εμείς, καθώς ο supervisor/αφεντικό/συνάδελφος πλησιάζει την οθόνη μας, προσπαθούμε με αγωνιώδεις σπασμωδικές κινήσεις να κρύψουμε τη σελίδα του youtube που έχουμε ανοιχτή, να κλείσουμε τον ήχο και να κάνουμε maximize το παράθυρο του word στο οποίο «δουλεύουμε» για εκείνο το report που έπρεπε να έχουμε παραδώσει από τη Μεγάλη Δευτέρα. Στην προσπάθεια αυτή βέβαια, εκτός απ’ το ότι δεν προλαβαίνουμε να κρύψουμε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, έχουμε ήδη ρίξει την κούπα με τον καφέ, έχουμε κοκκινήσει και με λίγα λόγια έχουμε γίνει ρόμπα.

Για όλους εσάς που αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στη θέση του «εργαζόμενου» που περιέγραψα παραπάνω έχουμε τη λύση, που ακούει στο όνομα StealthSwitch. Ερευνητές από όλον τον κόσμο συνεργάστηκαν για να κατασκευάσουν μια συσκευή που να επιτρέπει καθημερινό arsebanging χωρίς τύψεις και άγχος για το ποιος μπορεί να σας δει. Είναι μια πολύ μικρή και κομψή συσκευή την οποία συνδέετε στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια τοποθετείτε στο πάτωμα. Ο χειρισμός της γίνεται με ένα κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής και το οποίο καλείστε να πατήσετε με το πόδι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος σας φτάνει στο πάτωμα, π.χ. το χέρι σας (αν κάθεστε σε κοντή καρέκλα). Μόλις πατηθεί το κόμβιον, ό,τι παράθυρο έχετε ανοιχτό στη επιφάνεια εργασίας σας εξαφανίζεται και τη θέση του παίρνει ένα παράθυρο που έχετε προκαθορίζει π.χ. ένα έγγραφο word. Στις extra δυνατότητες του είναι το να κλείνει και τον ήχο και να προστατεύει τη λειτουργία του με κωδικό. Όπως πολύ εύκολα θα διαπιστώσετε και εδώ, ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής είναι πολύ απλός και το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους εργασιακό περιβάλλον.

Περιττό να σας πω ότι και οι παρά-έξι έχουμε ενθουσιαστεί με το προϊόν και έχουμε προ-παραγγείλει από 2 ο καθένας (για την περίπτωση που το πρώτο θα χαλάσει). Μάλιστα, η ανυπομονησία του Δασκάλου ήταν τέτοια που έχει αναχωρήσει ήδη για το Hong Kong όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος, καθώς φιλοδοξεί να είναι από τους πρώτους που θα το πίασουν στα πόδια τους. Για τους φανατικούς δε αναγνώστες μας, αναμένεται να κυκλοφορήσουμε ειδική έκδοση του προιόντος (Stealth Switch para-eksi Limited Edition) σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία, που θα έχει τυπωμένο το λογότυπο του παρα έξι και θα περιέχει γιγαντοαφίσα με τη φράση «ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ – LET THE ARSES BANG EVERY DAY». Όσοι από εσάς είστε fans του Δόκτωρος Αφάνα, θα λάβετε το StealthSwitch καλυμμένο με μια επίστωση από τρίχες – μια μικρή αφάνα για επιπλέον απαλότητα κατά την πίεση.

One Response to Arsebanging Everyday

  1. Ο/Η xouzouris λέει:

    Η ιδέα τρομερή. Έκατσα όμως και σκέφτηκα πιθανών δυσλειτουργίες … Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και τίποτα δεν πρέπει να το χαλάσει.
    Limitation: H κακή οπτική γωνία με τον εχθρό (στην συγκεκριμένη περίπτωση: supervisor ή προϊστάμενο). Αναφερόμαστε για την περίπτωση που η απειλή μπορεί να πλησιάσει αρκετά χωρίς να γίνει αντιληπτή.. Προτείνω λοιπόν τις εξής λύσεις:

    1) Τοποθετήστε το κόμβιον κάτω από τη μοκέτα και σε απόσταση ασφαλείας από το γραφείο. Η επιλογή του σημείου να γίνει προσεκτικά ώστε να πατιέται πάντα κατά την προσέγγιση. Μάλιστα προσεκτική μελέτη μπορεί να γίνει βάζοντας για λίγο καιρό ένα χαρτί/καρμπόν (σε φάση χαλάκι) ώστε να μελετήσετε στατιστικά ποιο είναι το σημείο που όλοι περνάνε. Επίσης σαν σωστοί κυνηγοί η τοποθέτηση έξυπνων εμποδίων (ομπρέλας, τσάντας, καρέκλας) κτλ μπορεί να οδηγήσει το θύμα στην κατάλληλη περιοχή.

    2) Πίσω από την πόρτα του γραφείου σας. Το κόμβιον θα πατιέται αυτόματα όταν κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει στον ιερό και τίμιο προσωπικό χώρα εργασίας σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: