Arsebanging Friday # ο ενδεικνυόμενος αριθμός γλειψιμάτων

Κάπου εδώ τελειώνει και ο Νοέμβρης αγαπητέ Αναγνώστα. Οι μέρες περνούν και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε το χειμώνα, τόσο στη φτωχογειτονιά, όσο και στην καρδιά μας στο blog μας. Τελευταία συμβαίνουν πολύ συναρπαστικά πράγματα. Όπως όλοι γνωρίζετε/φαντάζεστε/ελπίζετε, τα μέλη του Παρα-Έξι ανήκουμε όλα στην ευρύτερη επιστημονική & ερευνητική κοινότητα, καλύπτοντας με την έρευνά μας ένα πολύ μεγάλο θεματικό φάσμα. Όσο και αν δε μας έχετε σε υπόληψη, ο τελευταίος καρπός της έρευνάς μας είναι πρωτοποριακός, ένα θαύμα της σύγχρονης επιστήμης. Η κορύφωση της τεχνολογικής προόδου. Θα το ζήλευε ακόμα και ο Αϊστάιν. Πολύ καλά καταλάβατε, είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε την πρώτη χωρο-χρονο-μηχανή. Λεπτομέρειες θα μάθετε όταν μας απονείμουν το Νόμπελ (όχι Λογοτεχνίας, αυτό το έχουν καπαρωμένο οι Ντάσκαλος και ΡαζΜαΤαζ). Συνοπτικά σας αναφέρω ότι δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να τηλεμεταφερθούν σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου και σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το καύσιμο που καταναλώνει είναι δυσεύρετο και απαιτεί τη συμβολή και των 9 μελών του Παρά Έξι. Για να μην τα πολυλογώ απαιτείται μια τούφα από τα μαλλιά του υπογράφοντος, τα δύο κουμπιά από τη σαλιωμένη μαξιλαροθήκη του Χουζούρη, 3 σταγόνες αίματος από τον τελευταίο αποκεφαλισμό που εκτέλεσε η Σαλώμη και ένα κομμάτι από τα εσώρουχα του Τσολιά (ένα από τα ανδρικά και ένα από τα γυναικεία για να είμαστε ακριβείς), από την τελευταία νύχτα του πιο πρόσφατου κύκλου του. Όλα αυτά ποτίζονται στην extra cold Guiness του Μπυρατή και δημιουργούν το βασικό πυρήνα του μείγματος. Στη συνέχεια o Κιμπάρης και η Κιμπάρα αλείφονται με το μισό μείγμα και αναλαμβάνουν τις αναπαραγωγικές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσουν τη διαιώνιση του Παρά Έξι, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τη λειτουργία της μηχανής. Κατόπιν ο Δάσκαλος τροφοδοτεί τη Ferrari του Maranello με το υπόλοιπο μείγμα και τη βάζει μπροστά απαγγέλοντας ατάκες από το Pulp Fiction. Στο τέλος φέρνει στο μυαλό του τον προορισμό του ταξιδιού (τόσο το χώρο όσο και το χρόνο) και ανασηκώνει τη φουστανέλλα του Τσολιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου η Ferrari μας μεταφέρει στον επιθυμητό προορισμό. Και ναι, καλά καταλάβατε, το Λαμόγιο είναι παντελώς άχρηστο στην όλη διαδικασία.

Καβαλώντας τη χρονομηχανή μας σχεδιάζουμε να κάνουμε πολλά ταξίδια, για τα οποία φυσικά θα σας περιγράφουμε με κάθε λεπτομέρεια. Θα μας δείτε σε κάθε ήπειρο και σε κάθε εποχή. Θα μας δείτε στην αρχαία Αίγυπτο να χτίζουμε τις πυραμίδες, στην άγρια δύση να βόσκουμε αγελάδες και να εκδίδουμε τον Τσολιά στο κοντινότερο Saloon, στην Αθήνα του 2015 να δίνουμε συναυλίες προς τιμή της paperflowers, σε μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να ανατινάζουμε γέφυρες, σε περίεργους οίκους της Νέας Ορλεάνης του 1930 να προσφέρουμε υπηρεσίες (οι άλλοι 8 τουλάχιστον, εγώ δεν ξέρω ακόμα), στην Άπω Ανατολή να ράβουμε υφάσματα, να πίνουμε τσάι με το Ναπολέοντα λίγο πριν τη μάχη του Βατερλώ (έχει κάτι κονέ από παλιά ο Μπυρατής), να τραγουδάμε για τον ερχομό της άνοιξης στο νησί του Πάσχα, να κάνουμε διαπλανητικά ταξίδια προσ εντοπισμό της τέλειας νύφης για το Μαρανέλλο, να συμμετέχουμε σε ρωμαϊκά όργια… Αχ, there is so much potential… Ακόμα και διδακτορικό μπορεί να πάρουμε κάποια στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα χρειαστούμε τη Μηχανή για να κάνουμε arsebanging. Γιατί αυτό θα γίνει εδώ και τώρα:

 • 40 γλειψίματα προτείνουν οι Rolling Stones. Δεν έχουμε λόγο να τους αμφισβητίσουμε στο 40 arsebanging session μας. Στο επόμενο βλέπουμε.
 • Αν μας μοιάζετε έστω και λίγο, τότε σίγουρα χρειάζεστε αυτό. Δεν είναι ντροπή. 2 σε 1. Εμείς εδώ πήραμε και το φωτοτυπικό δώρο.
 • Κάτι τέτοια βλέπω και καταλαβαίνω πως κάποια στερεότυπα δεν είναι καθόλου λάθος. Ξανθιές for the win!
 • Νομίζετε ότι βλέπετε καλά ε? Για δείτε καλύτερα.
 • Μπυρατή αυτό είναι για σένα που δεν παίρνεις προφυλάξεις. Τα κάνεις που τα κάνεις, κλείδωσε την πόρτα πρώτα…
 • Επειδή βαριόμαστε όλο το χρόνο στο Εδιμβούργο τα ίδια και τα ίδια, λέμε να αγοράσουμε κάποιο νησί για να βγάζουμε το καλοκαίρι μας. Και όχι, το θέμα δεν είναι η τιμή του νησιού, το θέμα είναι ότι το θέλουμε να μην είναι στατικό, αλλά να πλέει. Α μια στιγμή, κάτι σκεφτηκα…
 • Όλα τα λεφτά η γραία
 • Επειδή εμείς εδώ, και κυρίως ο Μαρανέλλο, συμπονούμε τον ταλαίπωρο Έλληνα οδηγό, ορίστε ένα site που ίσως κάνει το παρκάρισμά σας πιο εύκολο. Ελπίζουμε και σε έκδοση για τους φοιτητές που ψάχνουν μια απόμερη θέση parking για ψυγαγωγίας εντός του οχήματος (ναι καλά καταλάβατε για drive-in cinemas μιλάω).
 • Μετρητής προσδόκιμου ζωής. Αν και πλεόν με τη χρονομηχανή δεν έχει πολλή σημασιά.
 • Ο γύρος του κόσμου μέσα από videάκια του youtube. Σε μερικά από αυτά φαίνεται και το Λαμόγιο.
 • Αυτό θα πει έρευνα. Μπράβο Τσολιά μου. Dance to the rythm!
 • Δώστε κίνητρα στους υπαλλήλους σας για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Αν και σε μερικούς μπορεί να μη φανεί και τόσο καλή ιδέα.
 • Μην τις πιείτε, κουρευτείτε. Έλεος.
 • Ορίστε και ένα παιχνιδάκι για να εξασκηθείτε. Μπορεί κάποια στιγμή να φανεί και χρήσιμο. Η Σαλώμη παραμονεύει παντού.
 • Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, ο Μπυρατής είναι φοβερά ικανός στην κουζίνα. Η ανάγκη τον έκανε. Έχει όμως και τα μυστικά του. Ίσως μετά από αυτό μπορέσετε να τον φτάσετε.
 • Σε μερικά ζευγάρια, πραγματικά, ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον.
 • Φωτογραφίες παρμένες υπό τη σωστή γωνία την κατάλληλη στιγμή…

Και τώρα σας αφήνω γιατί με καλεί το καθήκον. Πρέπει να διαδώσω το arsebanging στα αγγλικά βασιλικά ανάκτορα του 19ου αιώνα. Ah, so much potential…

22 Responses to Arsebanging Friday # ο ενδεικνυόμενος αριθμός γλειψιμάτων

 1. Ο/Η BioLogos λέει:

  Έχω ήδη παραγγείλει το συρραπτικό αλλά το φωτοτυπικό δεν χωράει πουθενά.

  Η Γαλλία είναι χώρα??Καλά ρωτάει το κορίτσι .Αμέσως να το κατηγορήσετε.Μέσα στο
  παραλλήρημα καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων από το οξυζενέ είπε μια αλήθεια.Η Γαλλία
  δεν είναι χώρα.

 2. Ο/Η paperflowers λέει:

  Κατ’αρχήν να ευχαριστήσω για τις συναυλίες προς τιμήν μου αλλά μήπως γίνεται να έρθετε το 2014 που θα έχω κατάθλιψη επειδή θα κλείνω τα 40?

 3. Ο/Η daskalos λέει:

  Μήπως είναι ακόμα καλύτερο όμως το 2016 που θα είσαι 42 το οποίο, ως γνωστόν, είναι η απάντηση των πάντων;

 4. Ο/Η paperflowers λέει:

  Γιατί είναι η απάντηση των πάντων???

  Αν ξεπεράσω την κατάθλιψη των 40 και άρα είμαι ζωντανή στα 42, δεν έχω πρόβλημα να έρθετε τότε! Πουρο-groupie στα 40, πουρο-groupie κ στα 42! ;-)
  Αφανούλη μπορείς να μου πεις γιατί έφερες στην επιφάνεια αυτές τις ημερομηνίες με τα επακόλουθά τους???

 5. Ο/Η sandra belklin λέει:

  The Fonejacker is the best show
  on the telly. have a look at the
  Fonejacker Soundboards

 6. Ο/Η daskalos λέει:

  OK, the soundboards just officially «destroyed» my Saturday — I don’t think I’ll be doing anything else all day. Thanks Sandra!

 7. Ο/Η BioLogos λέει:

  the soundboard destroyed me as well…may the Great Architect give you good life!

 8. Ο/Η Σοφία λέει:

  Ει Δάσκαλε τι έγινε; Δε λεει να στεγνώσει επιτέλους αυτη η βροχή;;

 9. Ο/Η daskalos λέει:

  Μπα Σοφία, δε στεγνώνει εύκολα.

  Καλώς ήρθες και thanks για το ενδιαφέρον περί των εδώ καιρικών φαινομένων πάντως :)

 10. Ο/Η Σοφία λέει:

  Καλώς σας βρήκα! (Αν και πιστή αναγνώστρια απο το Φεβρουάριο)
  Υπομονή , οπως ειναι γνωστό από το 1992:
  Σαν καραβάκια χάρτινα οι χαρές, βουλιάζουν άτυχα σε μέρες βροχερές…

 11. Ο/Η tsolias λέει:

  Γειά σου Σοφία…
  Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γι´αυτό πιές… Τις υγρασίες που στάζουν οι οροφές…
  Καλώς μας βρήκες (επιτέλους, επιτέλους!) :)

 12. Ο/Η daskalos λέει:

  Ρε βαλτοί είστε όλοι;

  Μην παίζετε με τον ευμετάβλητο ψυχισμό μου γιατί δεν τό’χω σε τίποτα έτσι που βρέχει από χτες να πάρω την κιθάρα και να τη στήσω στο Waverley κάνοντας καντάδα στα περιστέρια…

 13. Ο/Η Thirio λέει:

  Koita xara o Tsolias!!! Gelane kai ta tsarouxia sou kale mou? Poso duskolo diladi itan na sas vrei kaneis? Ma den to xeis katalavei oti eisai pleon enas starrrrr!

 14. Ο/Η daskalos λέει:

  Ναι, ο Τσολιάς είναι μεγάλος σταρ στα ντουζένια του.

  Χαλάρωσε Τσολιά, μην το κάνεις…

 15. Ο/Η tsolias λέει:

  Μα καλά τι πίνετε (και δε μου δίνετε); Η χαρά μου είχε να κάνει με τα γνώριμες μουσικές (στοιχάκια) που μου θύμησε η φίλη Σοφία. Επιτέλους και κάποιος με (Ελληνική) μουσική παιδεία. Αμέσως να την πείτε τη κακία σας, μη χάσετε…

  Και καλά από το Δάσκαλο, το περιμένω. Αλλά και εσύ τέκνον θηρίο; τσ τσ τσ.

 16. Ο/Η Thirio λέει:

  Ante pali….re ti tha ginei edw pera…olo tha sas diorthwnw?!?!
  …ki an enthumoumai kalws…esu kurie Tsolia mou, mou tin eixes pei gia ta greeklish…alla pefteis stis lakouves pou anoigeis…Mazepse ligo tin foustanela….pianei xwro…
  E to lepon…nomizw ennoeis: στιχάκια – kai oxi – στοιχάκια…

  …kai as mpw sto zoumi twra…
  Me opoion daskalo kathiseis….tetoia grammata tha matheis!!!
  ..kai…to nickname den to dialexa…me dialexe…ara tha prepei na perimeneis kai ta xeirotera…ektos ki an den antexeis?!?!?

  P.S. Den mou kratas kakia, eeeeeeee?!?!?!

 17. Ο/Η daskalos λέει:

  Είμαι συγκινημένος. Εύγε Θηρίο τέκνον μου. Κι ας μου έκανες σέντρα που δεν έπρεπε να πάει χαμένη, χαλάλι σου. Είθε να μη δαμαστείς ποτέ.

 18. Ο/Η tsolias λέει:

  μωρέ θα δαμαστεί… Που θα πάει, θα δαμαστεί! ( :P )

  Ρίχ’τα Θηρίο και μη φοβού. Αντέχουμε. Όσο για τα λαθάκια, δεν πειράζει. Ανθρώπινα είναι και αυτά. Η μήπως εσύ δεν κάνεις;

  Πι.Εσ. Καμιά μπύρα θα πιούμε;

 19. Ο/Η Thirio λέει:

  @daskalos: euxaristw, daskale…respect!

  @tsolias: apo lathi!!!…to agapimeno mou athlima…apla ta vlepoun osoi kseroun ;p …kai oso gia to an tha damastw…axxxx…exeis pei pote se anthrwpo etaireias…pou den ton exeis dei pote sou…mesw tilefwnou…»please, calm down….don’t be so nervous»?!?!?…Molis to kana!!! Tha me latrepsoun ekei pou paw…
  …ksekinaw na masaw tsixla pros to paron…oxi gia sena…gia tous allous… ;p

 20. Ο/Η tsolias λέει:

  Γειά σου ρε θηρίο. Άντε… και καλή τύχη…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: