352 μέρες επιτυχίες

Μιας και σε λίγες ημέρες το παρά έξι κλείνει ένα χρόνο ζωής, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να πέσουν λίγο οι μάσκες και να πούμε κάποια παραπάνω πράγματα για τους οικοδεσπότες. Και ποιος άλλος τρόπος να είναι καλύτερος για κάτι τέτοιο, πέρα από τα κρυφά μουσικογενή ταλέντα του καθενός μας τα οποία εμφανίζονται όταν, στεγνοί πια, δεν έχουμε κάτι περισσότερο να δώσουμε στην Επιστήμη (δηλαδή, κάθε μέρα). Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν, και με σειρά εμφάνισης ίδια με αυτή εκεί στα δεξιά:

 • Ο Αφάνας είναι αλήθεια ότι έχει τα λιγότερα κολλήματα από όλους μας, και δε φοβάται να αναφερθεί στον εαυτό του με τον πιο απλό, συνετό, κι αυτοβιογραφικό τρόπο.
 • Από την άλλη ο (υπογράφων) Δάσκαλος έχει λίγο πιο περίεργες (και με το περίεργες εννοώ τρελές) ανησυχίες τις οποίες πάντα τις εκφράζει μουσικά με ταξιδιάρικα τραγούδια στα video clips των οποίων προσπαθεί να δώσει αναλαμπές του εσωτερικού του ψυχισμού.
 • Όπως έχει πει κι ο ίδιος, ο Κιμπάρης είναι ο σοβαρός της παρέας. Αυτό φαίνεται τόσο από την καθημερινή αλληλεπίδραση μαζί του, όσο και από τις μουσικές του ανησυχίες οι οποίες πάντα περιστρέφονται γύρω από σοβαρά επιστημονικά θέματα.
 • Το Λαμόγιο είναι πιστό στο όνομά του. Γεμάτος ψεύτικες και φρούδες υποσχέσεις τις οποίες ποτέ δεν πραγματοποιεί… εκτός από μία που θα τον στείλει στην κορυφή.
 • Τι να πεις για τον Μαρανέλλο; Μπορεί να τον διακατέχει μία υπερβολική σκυλίαση (μιας και είναι και ισόβιος πρόεδρος του fan club του Μακρόπουλου) αλλά η αλήθεια είναι ότι η καρδιά του είναι δοσμένη στη rap και στο R&B γιατί οι στίχοι αυτών των τραγουδιών είναι βγαλμένοι μέσα από τη ζωή του.
 • Ο Μπυρατής πάλι όταν δεν έχει τι να κάνει μπλέκει σε περιπέτειες στις pubs της πόλης, φορώντας το kilt και παρέα με τη γκάϊντά του. Συστήνεται ως Spicy McHaggis.
 • Η καλή μας η Σαλώμη είναι λίγο σκληρή στο (πυρ το) εξώτερο, αλλά κατά βάθος είναι μια ρομαντική ψυχούλα της οποίας απλά της αρέσουν τα μεγάλα πράγματα. Όπως το BBC.
 • Εντάξει, να λέμε και του στραβού το δίκιο, τον Τσολιά τον έχουμε σκίσει τώρα τελευταία (τι τώρα τελευταία, από την αρχή δηλαδή) με επαναλαμβανόμενα αστεία για τον ανδρισμό του. Η αλήθεια, όπως θα δείτε και στο video του είναι πέρα μα πέρα διαφορετική μιας και είναι ένας πολλά βαρύς, ακούνητος κι ασήκωτος άντρακλας, σαν το βράχο του Γιβραλτάρ.
 • Τέλος, ο Χουζούρης περνάει μία περίεργη εσωστρεφή περίοδο, η οποία τον οδηγεί στην αμαρτία και στα ξενύχτια. Θα του περάσει.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τον πρώτο μας επετειακό δίσκο με τις κορυφαίες επιτυχίες από τη διπλή μας ζωή. Δεχόμαστε (προ)παραγγελίες, αλλά μην αργήσετε γιατί θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

One Response to 352 μέρες επιτυχίες

 1. Ο/Η paperflowers λέει:

  Ο Χουζούρης… Θεός! Μην τον ξυπνήσετε ποτέ!

  Τελικά το Λαμόγιο παρέσυρε τον Τσολιά στην ακολασία, ή το αντίστροφο?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: