Είναι βαριά η βούρτσα του Τσολιά

Καλός ο τουριστικός οδηγός, δε λέω, ωστόσο πρέπει πάντα να απονείμουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, να εξυμνούμε τα ηρωικά κατορθώματα των μελών της παρέας. Το τελευταίο ανδραγάθημα έχει να κάνει με τον λεβέντη μας τον Τσολιά, που μας έκανε όλους για μια ακόμα φορά υπερήφανους.

Ο φίλος μας, που λέτε, μπορεί να έχει κάτι το βουκολικό πάνω του, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αναπτύσσει διπλωματικές σχέσεις με δεσποινιδούλες βάρβαρες (i.e. που δεν ομιλούν την ελληνικήν). Την τελευταία Κυριακή, μάλιστα, είχε μια λαχτάρα για ανατολίτικη κουζίνα, οπότε επιδόθηκε σε έναν αμαρτωλό μαραθώνιο, που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και τελείωσε (πολλάκις…) κατά τις 12 το βράδυ.

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο, μια κλασική Κυριακή όπως για όλα τα μέλη της παρέας. Έλα όμως που οι υπόλοιποι είχαν συγκεντρωθεί σε οινοποτείον και επιδίδονταν στο αγαπημένο τους άθλημα (κομμάτιασμα). Δύσκολα τα πράγματα, ξυπνά ο Έλληνας μέσα του. Δεν μπορεί να αφήσει τους φίλους του να υφίστανται τέτοια ταλαιπωρία χωρίς να μετέχει και ο ίδιος. Αποφασίζει να δει μήπως έχει περιθώρια για μια βολτούλα, έτσι, για μια μπυρίτσα. Ο διάλογος που εξελίχτηκε έχει ως εξής:

– Αγαπούλα μου, θα σε πείραζε αν πεταγόμουνα να βρω τα υπόλοιπα ρεμάλια και να γίνουμε κουνουπίδια?

– Ε, όσο να ‘ναι, θα με πείραζε λίγο…

– Ε, εντάξει, αφού είναι λίγο πέσε κοιμήσου (τώρα που σε ισοπέδωσα) κι εγώ θα γυρίσω σε 2-3-4-5 ώρες.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Τσολιάς υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για άλλη μια φορά. Αφού επιτέλεσε το καθήκον του με ευσυνειδησία παράτησε το μωρό στα κρύα του λουτρού, προτιμώντας να πάει να αλητεύσει με τα φιλαράκια του. Είναι αυθεντικός ελληνάρας, στάζει βαρβατίλα, και πάνω από όλα βάζει την παρέα.

Εύγε τέκνον μου.

P.S. Και για να δείξει τι πάει να πει greek lover, το πρωί έδωσε μια γερή δόση σεξ στο κοριτσάκι του, παρά τα 3 διπλά smoked και τα 2 υποβρύχια που είχε κατεβάσει πριν από 4 ώρες. Τον συγχωρεί μετά ή δεν τον συγχωρεί;

Σχολιάστε