Στην μπάντα και σας έφαγα…

Ακόμα δεν κλείσαμε βδομάδα και οι έταιροι της ομήγυρης έχουν γεμίσει το blog με φανφάρες, απειλές, ρουφιανιλίκια και λοιπά αδερφίστικα. Έφτασε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου να παρουσιάσω το μόνο αξιόλογο και ακομπλεξάριστο μέλος της παρέας, που έχει ως σύμβολο το όρθιο αλογάκι.

Όχι ρε Δρα (χα, ας γελάσω) Χουζούρη, δεν ζήλεψα τη δόξα της Μαρινέλλας, άλλωστε για τα δεδομένα μου είναι μέγαρο και βάλε. Το όνομα αποτελεί φόρο τιμής στον ιερό τόπο όπου κατασκευάζονται αυτά τα έργα τέχνης σε μέταλλο, οι μηχανές παραγωγής ατελείωτων ποσοτήτων αδρεναλίνης, οι μεγαλύτερες πλανεύτρες όλων των αισθήσεων, που ακούουν στο όνομα Φερράρι.

Οι κυρίες, παρακαλώ, με το που θα βλέπουν το όνομά μου, να συνεχίζουν στο επόμενο ποστ. Δεν ανήκουν στο target group μου. Από εμένα θα δείτε αυστηρά αντρικές αναφορές. Αναμενόμενα, ένα από τα κύρια μέληματά μου θα είναι η παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τον κόσμο της αυτοκίνησης, τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και σε στενά τοπικό (με τους μ@λ@κ3ς που έχουμε μπλέξει σε αυτη τη γωνιά του κόσμου που βρεθήκαμε…). Βέβαια, επειδή κάθε γρήγορο νιάτο έχει πάντα και το μυαλό του στο μωρό που περπάτα στο πεζοδρόμιο χεράκι χεράκι με την φίλη της, με αμφότερες να φοράνε μόνο τα απαραίτητα (επόμενο πλάνο: βίαιο φρενάρισμα για να αποφύγει τη στούκα πάνω στον παππού που το κοκκάλωσε γιατί είδε να περνά μια γάτα στα 3,6 μίλια), θα γίνουν ατελείωτες αναφορές στο θέμα των γυναικών, σε τόνο πάντα σεξιστικό και απύθμενα ρηχό (Ζουράρι σ’ έφαγα). Και κάπου εκεί ανάμεσα, θα εμφανίζονται και κάποιες σπόντες για τα αθλητικά, γιατί πάντοτε είμαστε ελληνάρες, όπου κι αν βρεθούμε. Ξέρετε, για το πουλημένο πρωτάθλημα, την παράγκα του Κόκκαλη, τους φλώρους τους βάζελους και τα λοιπά.

Α, να μην το ξεχάσω. Μερικοί μερικοί (κάτι δάσκαλοι και αφάνες) μας το παίζουν φλωροκουλτούρα με κάτι τρόμπες ροκάδες που ούτε η μάνα τους δεν θέλει να τους ξέρει. Αυτά να τα ξεχάσουν. Δεν είναι μακρυά η μέρα που θα ξυπνάνε με Τερζή, θα συνεχίζουν με Αδαμαντίδη και θα καταλήγουν στον θεό-Μακρόπουλο. Άντε και καμια Κοκκίνου-Ζήνα ανάμεσα, γιατί ο έρωτας ζει παντοτινά. Επίσης, για κάτι απειλές περί ξεμπροστιάσματος και θαψίματος με μπουλντόζα, προειδοποιω τους πάντες: έτσι και πιάσει καμιά λουλού στο στόμα της τον μαρανέλλο, θα θυμηθώ την εκπαιδευσή μου και θα κινηθώ καταδρομικώς…

Beware.

20 Responses to Στην μπάντα και σας έφαγα…

  1. Ο/Η xouzouris λέει:

    Μόλις ξύπνησα και τι να δω???? Ο Μαρινελος έκανε post…!!!!! Καλώς τα φρύδια μας τα δυο…. Πριν την ξαναπέσω θα πω κάτι…
    Σιγά ρε γκαζο-φονιά..έφυγε ο Σένα και άφησε εσένα… Προσοχή το καλτσόν στον λεβιέ

  2. Ο/Η maranello λέει:

    Και της είπα της ξεκωλιάρας να μαζέψει τα μπούτια της γιατί θα χάσω καμία καρφωτή…
    Καλά, καλά, όσο και να παρακαλάς δεν σε ξαναβάζω μέσα. Θα ξεχάσω την άλλη φορά που στην κλειστή πριν το Fort William μου το έκανες το εργαλείο τσίρλι-πίπι; Ευτυχώς που ψιλοκοιμόσουν κιόλας…

  3. Ο/Η daskalos λέει:

    Κύριε Μαρανέλλο, καμπανέλο, παπαρδέλο ή όπως αλλιώς σας λένε, είστε πορδαπός, οπισθοβαρής και φαρδοκώλος, αζουραριαδισμένος και – υπεράνω όλων – ερασιπλόκαμος.

  4. Ο/Η tsolias λέει:

    Πλανάσαι πλάνη οικτρά που θα ξυπνάμε με Αδαμαντίδιδες και Μακρόπουλους ή τις άλλες δύο τις
    σουσουράδες («φωνάρες» βέβαια, δε λέω, αλλά δεν ακούγονται).

    Και προτιμώ τη φλωροκουλτούρα παρά την υποκουλτούρα (ασχέτως αν ανεβαίνουμε και στα τραπέζια καμιά φορά)

  5. Ο/Η xouzouris λέει:

    Εδώ κύριε Τσολιά θα με βρείτε αντίθετο…. Σας έχουμε καμαρώσει να αδειάζεται πανέρια και να φεύγετε πάνω απο το τραπέζι μόνο απο τους άντρες ασφαλείας του εκάστοτε νυχτερινού μαγαζιού πάνω στο ΄τσακίρ κέφι… Σε μαγαζιά που είμαι σίγουρος οτι παραέξω με στιλ φιλοσοφικό θα τα ονομάζεις σκυλάδικα και μέρη υποκουλτούρας….
    Πρακαλώ το Λαμόγιο να επιβεβαιώσει….

  6. Ο/Η daskalos λέει:

    Εγώ πάλι θα σας αφήσω στην παρακμή σας (μερικές φορές τα μαθήματα που παραδίδω είναι σκληρά) και θα βάλω μαζί με τον Αφάνα λίγο Clash γιατί νιώθουμε βρώμικοι μ’αυτά που διαβάζουμε.

  7. Ο/Η Spyros λέει:

    Maranello arxonta ama se endiaferei i aftokinisi mpes mesa sto http://www.speedwheels.gr kai kane kana post sta arthra… episis exei kai kalo forografiko iliko apo car babes ;-)

    Strato ti seira eisouna? ego 283 genika kai kai 278 sti SX.AL (sxoli aleksiptotiston)

  8. Ο/Η maranello λέει:

    Νάτος ο δικός μου.
    Εγώ προσωπικά είμαι του EVO, το αγγλικό ειδικά είναι πολύ μακρυά. Μόνο supercars και μάλιστα πολύ καλογραμμένα άρθρα. Το συστείνω ανεπιφύλακτα. Θα σε τσεκάρω πάντως σίγουρα.
    Είμαι πολυ πιο νέος, 291. Υποκλίνομαι στον παλιό. Έκανες τρελά κουμάντα που πήγες ΣΧΑΛ, ήθελα κι εγώ αλλά είχα τη μέση μου, κι έτσι κατέληξα νερόκοτα. Πάντως η ΣΧΑΛ είναι το μόνο που αξίζει από Ε.Δ.

  9. Ο/Η daskalos λέει:

    Τι γλώσσα μιλάτε ρε παιδιά;

  10. Ο/Η Spyros λέει:

    Daskale…

    Kai to kanei dilosi to paidi… Ta blog tou einai afstiros Katallila gia andres… Amaksi stratos, podosfairo kai gomenes einai akros tipikes sizitiseis metaksi antron… Elpizo na min xreiasteis metafrasi kai sta alla 2 themata…

    Evo = ena oxima me 4rodes k portes.. den to apokalo amaksi dioti den einai.. Einai to kati allo… kati pou molis mpeis mesa tou… den tha des na vges… sou anevazei tin adrnalini, se kanei na idroneis, molis kaneis kolpa… finazeis OOOOooo AAaaaa kai sfiggese kai termatizeis ta 100 se mono… 5.7 seconds… Mitsubishi Lancer Evolution 9. http://www.speedwheels.gr/dynamic/content/view/41/47/lang,el/
    episis fimes theloune na lene oti epeidi sti makrini Japania apogerovontai amaksia ano ton 300 alogation … to amaksi me to kopsimo enos k mono kalodiou.. petaei kai lamborghini.. exo kai sxetiko video gia tous endiaferomenous

    SXAL = eidikes dinameis, sxoli aleksiptotiston, stratos me alla logia…

    291 , 283 = ipodilonei tin xronologiki periodo pou parousiastikes na ipiretiseis ti patrida. Oso pio mikro noumero toso pio palios.

    Nerokota = eidikes dinameis, tmima pezonafton, an den kano lathos, kentro exoune ton volo. Kaname mia fora askisi mazi sti Naousa, alla ego kai i monada mou tous vlepame af’ipsilou (eimastan ston aera) ;-)

    E.D = Eidikes dinameis.

    Maranello: Se diaeveveo pos ola ta tmimata ton E.D pernane ta idia, sti sxal isos na einai ligotero rodina… alla opos kai na to kaneis einai ena diskolo stratiotiko sxoleio k to ksereis prin pas. Apo ti stigmi pou foreseis ton prasino mpere, ena einai to onoma sou… Commando!! Sti maxi oloi mazi ton E.D tha pame protoi.. oi alloi akolouthoun. Koita na me kalipteis :p

  11. Ο/Η maranello λέει:

    Sorry που άργησα.
    Για το evo δεν τίθεται θέμα. Έχει πλάκα να δίνεις 50.000 ευρώ (ή 20000£ για καλό μεταχειρισμένο εδώ) και να ξέρεις ότι ξεφτυλίζεις πορσε στην ευθεία. Καλά, στις στροφές μόνο η Elise ή κανένα Caterham μπορούν να σε ακολουθήσουν. Είναι θεικό όχημα, σε κάνει μάγκα χωρίς να ζητά τρελά χέρια. Βέβαια, προσωπικά έχω κόλλημα με τα πισωκίνητα, που μπορεί να είναι πιο αργά παντού και πάντα αλλά σου δίνουν τη δυνατότητα να περνάς κάθε στροφή χορεύοντας και χωρίς να πηγαίνεις αεροπορία. Αδυναμία; στα λίγα η σειρά Μ της BMW (περιμένω την νέα Μ3 να τρελαθώ) και στα πολλά βέβαια η F430.
    Για ΕΔ έχεις δίκιο αλλά οι ΠΖΝ έχουν το κακό ότι λιώνουν στο πυρ και κίνηση, ενώ οι ΚΔ κάνουν περίπολα μάχης. Ήμουν Ρεντίνα για 4 μήνες, όλα τα λεφτά. Άλλη φάση η Δ’ΜΚ. Μετά πήγα 575 ΤΠΝ, όλο αγγαρεία και εμπλοκή.
    Η ΣΧΑΛ είναι κορυφή γιατί κάνεις κάτι που ξεπερνά τα τετριμμένα. Θέλει balls για να φύγεις στο κενό από τα 5000 πόδια. Η εκπαίδευση είναι ζόρικη άλλα την έβγαλαν και γιοτοσειρές μου. Όμως, την εμπειρία του αλεξίπτωτου δεν την ξαναζείς.

  12. Ο/Η spyros λέει:

    eleftheras ptosi apo 15.ooo exei s. andrew ap’oti ksero. 3imero mazi me diamoni kai ekpaidefsi kana 160ri lires einai. afou exeis kanei tin ekpaidefsi to alma paei kana 30ri lires

  13. Ο/Η spyros λέει:

    ama psinese mporoume na to koitaksoume na pame megali parea.. tha kanoume kai kiklakia ston aera :p

  14. Ο/Η tsolias λέει:

    Άντε παιδιά, καλά να περάσετε…
    Μαρανέλλο, μήπως είσαι εσύ αυτός;

    Α, ρε… Περασμένα μεγαλεία…

  15. Ο/Η xouzouris λέει:

    Όταν λες κυκλάκια τι εννοείς; Θα σκάσετε κανένα τσιγάρο στον αέρα;;;; Καλά τόσο αλάνια είστε με τον Μαρανέλο;;; :)
    Αν εννοειτε ομως τα κυκλάκια στο comment του tsolia τότε φορέστε εσώρουχα…..

  16. Ο/Η maranello λέει:

    Ελεύθερη πτώση; Πρέπει να είναι τρελό σκηνικό.
    Μπορούμε να το δούμε, το είχα κατά νου. Αν πάμε και κόσμος, θα γίνει καλό σκηνικό.
    Χουζούρη έτσι που πας θα βάλω τον Τσολιά να περιποιηθεί και το δικό σου κυκλάκι…

  17. Ο/Η xouzouris λέει:

    Όταν λες θα τον βάλεις να περιποιηθεί ΚΑΙ το δικό μου κυκλάκι τι να υποθέσω….;;; οτι το δικό σου το έχει περιποιηθεί είδη…;;;

    Πλάκα πλάκα καλή φάση ακούγεται η ελεύθερη πτώση…πάντως αν πάτε πες να έρθουμε οι άλλοι να αποθανατίσουμε τι στιγμή.. να ξέρουμε ρε παιδάκι μου αν όλα θα πάνε καλά… αν χρειαστεί να το κάνουμε παραπεντε….

  18. Ο/Η Ποπίτα λέει:

    Για ελεύθερη πτήση κανείς;Η πτώση δεεεεν…

    (Τι να εννοούνε αυτοί με τα κυκλάκια κύριος οίδε….)

  19. Ο/Η spyros λέει:

    Maranello, mas ti peftoune oi psaroukles… provlepete na pareis thesi kai na epivaleis taksi… 5 meres filaki(na min grapsoune sxolio gia 5meres) kai 10 kratisi (na logokrithoune sklira ta keimena pou tha grafoune gia 10meres)

    Touz zigous lisate.. :p

  20. Ο/Η maranello λέει:

    Φίλε Σπύρο, πάντα πίστευα ότι η νίλα είναι πιο αποτελεσματική από τον τάκο. Άσε που γυμνάζεσαι κιόλας… Τους έχω από χθες σε θέσεις για κάμψεις και περιμένουν να τσιμπήσουν ανελέητα. 50 έλξεις των laptop και 5 km τρέξιμο με τα keyboard στην ανάταση.

Σχολιάστε