Ξυπνητήρι Γαμιέσαι!!!

Γεια σας και από εμένα….Τελικά το να γράφεις στα ελληνικά δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Πρώτον πρέπει να ξέρεις ορθογραφία και δεύτερον γράφεις αργά γιατί σε ένα αγγλικό πληκτρολόγιο πρέπει να θυμηθείς και να ξεθάβεις που στον π$%3$ είναι κρυμμένα τα ξ,θ,ω,ς και όλα άλλα τα ωραία με τους τόνους και τις πα%$@…. Γαμώ την συμφωνία μας ρε αργόσχολοι που έχετε χρόνο να πετάτε….Όπως υποδηλώνει και το όνομα μου δεν είμαι φανατικός του πρωινού ξυπνήματος…. Είμαι άτομο που πιστεύει ότι τα περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν μακριά από το φως της μέρας.. Πόσα άλλωστε συγκλονιστικά γεγονότα γίνονται εκείνες τις ώρες που οι περισσότεροι κάνουν ότι δουλεύουν??? Άλλωστε αν ήμουν άτομο συνέπειας και ευθύνης δεν θα έδινα το παρών τις πρώτες πρωινές ώρες όπου το αυτό πήρε σάρκα και οστά…..Γεια τους συνοδοιπόρους μου τώρα τι να πω??? Ή μάλλον τι να πρωτοπώ???…. Νόμιζα οτι ισχύει μεταξύ καταργαρέων ειλικρίνεια… Ναι Αφάνα μην κρύβεσαι πίσω από την καλοχτενισμένη μασχάλη σου…Εσύ παλιο-Λαμόγιο βρήκες τρόπο να εκφραστεις….. Τσολιά σιγά μην είσαι και ο Νουρέγιεφ..κατούρα και λίγο….. Δάσκαλε…που δίδασκες … Μαρανέλο ωραίο όνομα, από το Μαρινέλα το πήρες??? Αν και ιεροσυλία την συγκεκριμένη μέγιστη τραγουδίστρια δικαιολογεί το γεγονός οτι ακόμα και με RNB ψάχνεις την λουλουδου για να πετάξεις στο ξανθό-λιώμα στην μπύρα- που χορεύει απέναντι σου….Η αιτία αυτού του blog είναι η σοβαροφάνεια που μας διακατέχει όταν μιλάμε με την πραγματική μας ταυτότητα εκτεθειμένη..Η κατινιά και το καραγκιοζιλίκι είναι μέρος της κουλτούρας μας και δυστυχώς ένα μέσω εκτόνωσης του συσσωρευμένου υλικού είναι αναγκαίο…. (μην μπερδευτεί με την μαλακία…. για έκφραση απόψ`εων μιλάμε..) Τι πιο εύκολο λοιπόν απο το να εκφράζεσαι με την καβατζοπουστία οτι κανείς δεν σε ξέρει???? Ας αποτελέσει αυτό το τον βωμό του κάθε ατόμου ( κότες όλοι μας!!!) να εκφράσει και να διατυπώσει τις απόψεις του επί πάντως επιστητού….

Μόλις με ειδοποίησαν ότι έφυγε και από κοντά μας η Aν – Νικολ Σμιθ

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει…

3 Responses to Ξυπνητήρι Γαμιέσαι!!!

  1. Ο/Η Ποπίτα λέει:

    Χμμμ…Χουζουράκο σε παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείς ΚΑΙ Ελληνικό ερωτηματικό.Φαντάζομαι και αυτό είναι μέσα στην συμφωνία ε;Aυτό το απαίσιο τσιγκέλι εξ άλλου δεν έρχεται σε αρμονία με την άψογη ορθογραφία σου:-)

  2. Ο/Η Στέφανος λέει:

    Αμπαλίαση!!!

  3. Ο/Η Evi Spiliotopoulou λέει:

    Χουζούρη σε επέλεξα γιατί μοιραζόμαστε την ίδια άποψη για την πολύτιμη αξια της νύχτας. Ελπίζω να κοιτάς τα mail σου γιατί η Αθήνα του νότου θέλει την βοήθεια σου.

Σχολιάστε